Számlázás
4220 Hajdúböszörmény
Számlázási cím adatok hozzáadása/szerkesztése
Szállítás
Ugyanazt a címet használja a szállításra, amit a számlázáshoz megadott
Szállítási cím hozzáadása/szerkesztése
Név Cikkszám Ár Mennyiség Kedvezmény Összesen
 
Termék árak összesen
Kiválasztott szállítási mód
Nincs kiválasztott szállítási mód
vagy a kiválasztott szállítási mód módosítása
 
Összesen:
0 Ft
Megjegyzések és különleges kérések
Általános szerződési feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek

A Főtér Center Kft. adatvédelmi rendjéről szóló tájékoztató

 

1. A www.szigetetelbar.hu webáruházban történő rendeléssel kapcsolatos tájékoztató

 

A személyes adatok kezeléséről, információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján a Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Főtér Center Kft. rendelések teljesítésével és a szolgáltatásainak reklámozása céljából kezelje. Megrendelő elfogadja és tudomásul veszi, hogy amennyiben az adatait szeretné törölni, akkor nyilatkozatot kell eljuttatni az üzemeltetőhöz.

 

2. Adatkezelési tájékoztató

 

A tájékoztató értesíti a www.szigetetelbar.hu webáruház ügyfeleit a személyes adatok kezelésének rendjéről abból a célból, hogy ügyfeleink megismerjék a Főtér Center Kft. adatkezelési- és feldolgozási rendjét és a személyes adatok törlési lehetőségét.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Főtér Center Kft. kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, a felhasználók adatait, tényt és információt bizalmasan kezel, és kizárólag saját munkájához használja fel azokat ügyfelei jóváhagyása alapján.

Személyes adatokra a webáruházunkban történő gyors és pontos teljesítése okán van szükség.  Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Amíg az ügyfél nem vonja vissza a nyilatkozatát addig kezeljük az adatait, kizárólag az online megrendelések azonosíthatósága, és teljesíthetősége érdekében, harmadik személynek nem továbbítjuk és nem hozzuk nyilvánosságra.

Zárt rendszerű számítógépes rendszeren tároljuk az ügyfelek adatait, betartva az „egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során”;1998. évi VI. törvény rendelkezéseit.

 

Kelt:

Hajdúböszörmény, 2017.06.01.

 

 

 

 

 

Általános Szerződési Feltételek

 

 

a Főtér Center Kft. – www.szigetetelbar.hu címen működtetett – webáruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan

 

Megrendelő által a www.szigetetelbar.hu címen elérhető webáruházban létrehozott rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a Sziget Ételbár & Cafe közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.

 

1. Webáruház adatai:

 

A www.szigetetelbar.hu webáruház üzemeltetője a Főtér Center Kft.

 

Székhely: 4220 Hajdúböszörmény, Vörösmarty Mihály utca 43.

Telephely: 4220 Hajdúböszörmény, Vörösmarty Mihály utca 43.

Adószám: 25953204-2-09

Ügyfélszolgálat:

telefonon:    +3652561002

                         +36306376602        

e-mail: info@szigetetelbar.hu

 

2. A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

 

2.1. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

A webáruházban az „Étlap” fülre kattintva érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Főtér Center Kft. közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen egyezik a valós termékek képével.

 

 

2.2. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

a kosár tartalmának összeállítása után a „A kosár tartalma” felületen van lehetőség a számlázási- szállítási cím megadására, fizetési mód kiválasztására. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott a Megrendelő részére, amik közül a megrendelés elküldése előtt választhat. A webáruházban lehetőség van kiválasztani a futárnál történő fizetés módját: bankkártyával (Mastercard, Maestro, VISA, American Express), Szép kártyával (OTP), Erzsébet utalvánnyal vagy készpénzzel. Az átvétel módját, fizetési mód kiválasztását, valamint az Általános Szerződési Feltételek elfogadását követően az „indulás a pénztárhoz most” gombra kattintva lehetőség nyílik az adatok ellenőrzésére, majd a „megrendelés megerősítése” gombra kattintva történik a megrendelés elküldése. A kosárra vonatkozó minimális rendelési érték 980 Ft/rendelés.

 

2.3. Megrendelés visszaigazolása:

Főtér Center Kft. a megrendelés megérkezését e-mailben legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az a Főtér Center Kft. és a Megrendelő számára is egyaránt elérhető. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő az info@szigetetelbar.hu e-mail címen, vagy telefonon érdeklődhet rendelésének állapotáról.

 

2.4. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

a rendelésben leadott tételek futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megjegyzés rovatban megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.

 

2.5. A megrendelt terméket/termékeket lemondása:

kizárólag a rendelés feladásától számított 10 percen belül van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit személyesen tehet meg telefonon.

 

2.6. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

a "Kosár" tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak.

 

2.7. Írásbeliség:

a megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Főtér Center Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

 

 

3. Problémák, reklamáció

 

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi elérhetőségeken jelenthet:

 

e-mail: info@szigetetelbar.hu

telefon:   +3652561002

                   +36306376602

 

Kelt:

 

Hajdúböszörmény, 2017.06.01.